רוצה לקבל את השירות הטוב ביותר?
מלא פרטים ונדאג להעביר את פנייתך!
הפיראט האדום הינה רשת צעצועים, משחקי יצירה ומשחקים לילדים בגילאים שונים.
לרשת סניפים רבים והם פרוסים בכל רחבי הארץ.
אני מביאה את הילדים כמעט כול שבוע החנות ממש זולה וזה שווה
אני מרגישה כמו ילדה הצעצועים ברמה המחירים שווים וללא תחרות
מאת: יסמין
25/01/2011
אני ממש ממש נהנתי לכנס לפיראט האדום, אחלה של מוצרים ואפשר למצוא שם הכל צעצועים, כלי כתיבה, מתנות ועוד...... חנות גדולה ומגוונת החנות מספר אחד באור יהודה שיש בה הכל ומכל אני אישית ממליצה לכל הלקוחות לא לחפש חנותיות אחרות גם המחירים שלהם מאוד אטרקטיבים ונוחים לכל כיס אני אישית אוהבת מאוד את השירות האדיב והיחס שלהם הם פשוט מקסימים עדיין לא נתקלתי ביחס מיוחד שכזה ללקוח
מאת: דנה
08/01/2011
חנות ראש העין גדולה, מרווחת ומחזיקה את כל המותגים, הצעצועים והמשחקים שאני מחפשת. המחירים נמוכים משמעותית מהמתחרים. נעים לקנות ולכן אני וילדי חוזרים לפיראט פעם אחר פעם.
ממש זול שם צעצועים במחירים סבירים נהנית לקנות שם יש שם כמעט הכל ממש נחמד וומולץ בחום יש בצומת בילו חנות שלהם די גדולה ונחמדה
הפיארט האדום היא חנות גדולה ובה יש צעצועים ויש גם אופניים ועוד המון מוצרים לגו וכדורים ועוד המון המון המון דברים יפים וטובים!!!
כשאני צריכה לקנות מתנה לילד אני ישר רצה לפיראט האדום בלי לחשוב פעמים.
מבחר ענקי, שירות נפלא, מחירים נוחים בהחלט.
לאחרונה רכשתי משחקים לילדיי ואף מתנות לימי הולדת ואני חייבת להודות שהשירות שקיבלתי היה אדיב מאוד ומקצועי היה חשוב למוכרת ללוות אותי מתחילת הקנייה ועד לסיומה ממש חווית קניה!!! ותודה על היחס החם.
זו החנות שהילדים שלי הכי הכי אוהבים לבקר בה. גם צעצועים חביבים ונחמדים למגוון הגילאים וגם ממש כיף להסתובב שם.
גם לי בתור אמא- זו ממש הנאה
יישר כח
גילת
מאת: רונית
27/09/2008
זה אחד הרשתות המובילים בתחום . חווית קניה .קניה מהנה. שירות אדיב...........
מחירים סבירים ואף זולים לעומת הרבה חנויות צעצועים ולא נכנס לשמות . אני קונה בהרבה. אני יודעת את המחירים בכל הרשתות(חמישה ילדים
מאת: לילך
10/08/2007
כשהגעתי לסניף באשדוד של הפיראט האדום, מס' עסק 1803931, זבוטנסקי 41/11.
קיבלתי שירות אדיב בבחירת המוצרים, הובהרו לי המחירים שעליי לשלם בע"פ,כיוון שעל המוצרים לא היו תויות.
אבל, הגעתי לקופה, בטוחה במחירים של מה שקניתי וזוכרת את המבצעים. הקופאית התייחסה אליי בצורה לא מכובדת. כשהחלה לחייב, לא ידעה את המחירים, והתחילה לחייב ע"פ מה שהיא חושבת. כשהסברתי לה שקניתי מוצרים במבצע היא החלה להתווכח איתי ליד ילדיי ולקוחות החנות. לבסוף, קיבלה אישור מהאחראי. האחראי אמר לה בחלק מהמוצרים מחירים שהיו שגויים, ובוררו כשגויים ע"י המוכרת שעזרה לי לאחר מכן. חלק מהמבצעים שהוצהרו לפני הקופה לא נכתבו בחשבונית ולא הוצאו לפועל. בסופו של דבר, הייתי צריכה לבדוק שוב את החשבון ולהשקיע יותר זמן בקופה. כשעברתי על החשבון בביתי גיליתי אף יותר טעויות, למרות שאמרה שתיקנה את כל השגיאות. יצאתי בהרגשה רעה מהחנות. במיוחד בגלל היחס בין המחיר הסופי לטעויות, שרק הגדיל את משמעותן. קופאית: נורית. 4293970.
מס' קניה: 12300058
טוען מפה...