נעלי קליגולה מיוצרות באיכות גבוהה ותחת בקרת איכות קפדנית. את הנעליים של קליגולה ניתן למצוא בלמעלה מ14 סניפים ברחבי הארץ. סניפי הרשת מלאים בנעליים מסוגים שונים, במחירים שונים ולאירועים שונים – כולן מעוצבות ומושקעות עד הפרט האחרון.
מאת:
נעמה
19/01/2012
בתאריך 26/10/11 קניתי נעלים בסניף דיזינגוף של "קליגולה" ת"א, בסכום של 357 ש"ח. כעבור כשלושה שבועות, בהם נעלתי אותן מספר ספור ביותר של פעמים, נוצרו מספר שפשופים על הנעליים וביניהם שפשוף אחד גדול, בולט ומכוער. ניגשתי מייד לחנות להחליפן ולאחר שנבדקו ב"מעבדה", בתאריך 6/12 קיבלתי זוג חדש. כעבור שבועיים בדיוק לנעליים נוצר שוב שפשוף גדול ומכוער בנעל ימין, וכן נפרם תפר באורך של 2 ס"מ.
אציין כי אני נועלת את הנעליים כפעמיים-שלוש בשבוע לעבודתי המשרדית (ולא חלילה בשטח חקלאי בוצי), וכי זוגות נעליים שורדות אצלי שנים רבות וארוכות.
מנעליים בסכום כזה גבוה ומחברת קליגולה ששואפת להיחשב כיוקרתית לא הייתי מצפה לזה.
בתאריך 25/12/10 שמתי את הנעליים שנית ב"מעבדה" ונמסר לי מכתב "תעודת אחריות" האומר כי תוך 7 ימי עבודה ייצרו עמי קשר. התקשרתי לשירות הלקוחות 7 פעמים שונות, מעולם לא ענו לי. אף השארתי הודעה בתא הקולי (אצל בחורה בשם חווה) ומעולם לא חזרו אלי.
לאחר 11 ימי עבודה בהם לא זכיתי לתשובה, ואני מחכה לכספי.
מאת:
מורן
22/02/2009
נעליים באיכות גרועה,ושירות לקוחות גם כן.
לפני שבוע קניתי מגפונים בקניון אילון אחרי שלושה ימים הם פשוט החלו להיקרע כאילו הנעל עשויה מקרטון.אמרתי שאני רוצה את כספי חזרה. אבל אין הם מי לדבר בשיא חוצפתם הם התקשרו אלי בטענה שהנעל חזרה מתיקון. למה שארצה לנעול את הנעל שוב הרי אין סיבה שזה לא יחזור על עצמו.
פשוט בושה שחברה מתנהלת בצורה כזו. אני מתכוונת ללכת עם זה עד הסוף. כי זו פשוט רמאות לשמה.
המחירים גבוהים מאוד לאיכות סוג הד' שהם מוכרים.
כנראה שקליגולה לא הבינה שבשביל לשדר איכות ואמינות עליהם לטפל בלקוח גם לאחר הקניה. לא ייתכן שלאחר שלושה ימים בלבד בהם נעלתי את הנעליים פעמיים!!! הנעליים יתחילו להתקלף!!
לאחר בדיקה באינטרנט,(לא רק באתר זה) גיליתי שאני לא היחידה.
מאת:
מיטל
11/09/2008
קניתי נעלים בחנות קליגולה בכפ"ס-אחרי פעם אחת החזרתי אותם לתיקון. הם חזרו מתיקון עם מדבקה ששמו לי על התפר (במקום לתפור מחדש). דרשתי שיתקנו יותר טוב. כשהנעלים חזרו מתיקון בפעם השנייה הם שמו רפידה חדשה ופשוט לא הדביקו אותה כמו שצריך-נשארו רווחים בין הרפידה לסוליה...
דרשתי שיתקנו אותה בפעם השלישית, אחרי מאבקים ושיחות עם שירות לקוחות שלהם הם הודיעו לי שהם מוכנים לתת לי פיצוי של 25ש"ח על הקנייה הבאה-פחות מ-10% הנחה-וזה על נעליים שקניתי בתחילת אוגוסט ועדין באמצע ספטמבר עוד לא הלכתי איתם!!! הם פשוט לא יודעים לתת שירות ולהתיחס ללקוחות שלהם. הבחורה בשירות לקוחות לא יודעת לדבר ועונה על כל דבר -זה מדיניות החברה וזהו!
ההמלצה שלי-לא לקנות שם יותר הם לא יודעים לטפל בלקוחות!
רשת גזית היא אחת מרשתות הנעליים הגדולות והרעננות בישראל. ברשת תוכלו למצוא מגוון גדול של נעליים, לנשים ולגברים בכל הסוגים ובכל הצבעים.
Weekend היא רשת חנויות הנעלה בפריסה ארצית אשר נוסדה בשנת 2002 ע"י מומחים בעלי שנות נסיון, ידע ומוניטין רב בשוק ההנעלה והאופנה חזונם לשווק מוצרי הנעלה איכותיים לקהלי יעד מגוונים תוך שימת דגש על עיצוב..
רשת נעלי הנשים הבינלאומית אלדו, מפעילה בעולם קרוב ל1000 חנויות ב37 מדינות, ובפרט בישראל היא מפעילה 27 סניפים בקניונים ומרכזי קניות מרכזיים.
רשת אלדו מציגה ללקוחותיה, קולקציות נעליים משתנות, הן נעלי..
רשת הנעלה דניאל פיין מופעלת על ידי דניאל פיין, מעצב אופנת נעליים עדכנית וצעירה עם דגש עם זרמי אופנה משתנים. הרשת מונה 7 סניפים ברחבי הארץ ומציעה נעליים במחירים סבירים.
רשת טבע נאות הוקמה בשנת 1942 , מאז ועד היום, היא נחשבת לאחת מרשתות הנעליים המובילות בישראל וכן זוכה להצלחה מסחררת בעולם עם למעלה מ-600 נקודות מכירה שונות על גבי הגלובוס.
מאחורי הרעיון של טבע נאות..
רשת נעלי to go הקומה ב2002 ומונה כיום יותר מ60 חנויות נעליים שנמצאות בקניונים ומרכזי קניות ברחבי הארץ. בנוסף מפעילה הרשת 20 חנויות שמיועדות לילדים.
היתרון הגדול של הרשת טמון בכך שהיא מאפשרת לכל אישה..
רשת "ניין ווסט" היא רשת בינלאומית המתמחה בשיווק נעליים, תכשיטים וגרביים לנשים. לרשת 18 חנויות דגל ו50 נקודות מכירה ברחבי ישראל. נעלי "ניין ווסט" נחשבים לאיכותיים וזוכים לאהדה רבה בקרב נשים מכל..
נעלי נימרוד היא לא רק החברה המובילה בישראל בתחום ההנעלה, אלא שהיא אחת החברות הוותיקות ביותר בתחום. החברה פעילה מתחילת המאה ה-20 וכבר ארבע דורות של ישראלים נעלו את נעליה במהלך השנים.
למעלה משישים..
הוגו בוס, בית האופנה הגרמני, נוסד בשנת 1923,מתמחה באופנת גברים, ללבוש יומיומי, ספורטיבי ואופנתי. בנוסף יש לבית האופנה מותגי יוקרה שמתאימים לגבר. הוסו בוס מופץ ב103 מדינות ונמכר ביותר מ4,500 חנויות.
שרש ערכות נוודים בע"מ הינה חברה ישראלית ייחודית, שעוסקת בפיתוח, ייצור ושיווק מוצרים ייחודיים למטיילים ואנשי שטח בארץ ובעולם. הסנדלים,מערכות המים וציוד המטיילים מהווים כולם סטנדרט איכות עיצוב ויעילות...
אסיקס (Asics) היא חברת נעליי כדורסל וריצה מובילות בעולם. החברה החלה לייצר נעליים בשנת 1949 ביפאן, ועם הזמן החלה לייצא את הנעליים שלה למדינות שונות בעולם ובהן ארה"ב וישראל. כיום למעלה מחמישים אחוז מסך..
המותג yoopi הוא מותג מוביל בתחום אופנת נעלי הנשים, הנערות והילדים, עם דגש על חדשנות, עדכניות ואיכות. בתחום נעלי הנשים, מציג המותג מגוון דגמים רחב ואופנתי באיכות ייצור גבוהה, הכולל נעליים שטוחות, נעלי..
רשת נעלי מרקו קיימת למעלה מ-25 שנה וכוללת למעלה מ-15 סניפים ברחבי הארץ. הרשת מנוהלת על ידי צוות משפחתי שהקים אותה ומפעיל אותה גם היום.
רשת נעלי מרקו מציעה ללקוחותיה נעליים , מגפיים וסנדליים לגברים..
נעלי קרוקס התגלו לעולם בשנת 2002, , בעת תצוגה יאכטות שנערכה בדרום אה"ב. ההצלחה של הנעל בתצוגה ומכירותיה כמו לחמניות חמות, הביאו לפריצתה בשוק הנעליים אשר איפשר לבעלי מקצוע מתחומים שונים ובני מגזרים..
מותג בירקנשטוק, נוסד ב-1774 בגרמניה. מועד היום נחשבי כפכפי בירקנשטוק למובילות בתחומן בזכות הנוחות והיכולת ההתאמה שלהן לכל רגל. מותג בירקנשטוק ידוע גם בזכות זה שעל הכפכפים של החברה עובדים מעצבים צעירים..
[ 5 מתוך 5 - 3 מדרגים]