זר אביבי
2 תגובות
לאה אמנו 17, מודיעין 054-2357357
"לקראת חג פורים חיפשתי משלוח מנות קטן וסימלי וכמובן מקורי יפה ומעניין בכדי שאוכל לתת לחברותי לעבודה. בעודי שוברת את הרגלים והראש בחיפושים בקניון עזריאלי במודיעין, נתקלתי בדוכן שמכר בדיוק מה שחיפשתי, זר שוקולד של חנות הבוטיק זר אביבי הזר נראה כמו.. "
ארטרה
המיסב 1, יבנה 08-9420015
" "
פרחי חן
2 תגובות
הרצל 178, רחובות 08-9472772
"פירחי חן עיצבו חופה ופרחים באולם ובחופה בחתונת אילנה ואלי שנערכה באולמי הדר סיטי טאוור ברמת גן ב 22/11/11. העיצוב היה מושקע ומדהים. הגדיל לעשות שמעון סיוון הבעלים והמנהל של פרחי חן, בסוף האירוע הוא חילק את הפרחים כמתנה לאורחים.
שרות אדיב ומקצועי.. "
פרחי הרמוניה
2 תגובות
חיים משה שפירא 33, לוד 08-9158833
"שלחנו לבת שלנו בבסיס צבאי. הזר הגיע בזמן. יפה ומלא כמו שרצינו. פרחים טריים. הזר החזיק 3 שבועות (עם טיפול של הבת והחלפת מים). ממליצים מאוד ואנחנו נשתמש בשירות של פרחי הרמוניה גם בהמשך. "
פרחי דליה
1 תגובות
שדרות דוד המלך 2, לוד 08-9233355
"אני בעל חנות פרחים,יש לי קשר עיסקי עם חנויות פרחים בכל רחבי
הארץ, בהזדמנויות שונות, אני נוהג לבקר בחנויות שאני עובד איתם, אני חייב לציין לשבח את החנות "פרחי דליה" ואת מנהלה
אריה,מעבר לעובדת המקצוענות,החנות מרהיבה,מבחר גדול
של פרחי העונה, הבעיה.. "
בית וגן
1 תגובות
ז'בוטינסקי 42, באר יעקב 08-9218720
"אחת המשתלות היפות עם מחירים נוחים ממליץ בחום..... צוות מדהים ואדיב עם סבלנות ותאמינו לי ששיגעתי אותם עם שאלות "
משתלת דרורי דן
1 תגובות
שדמה, שדמה 08-8591257
"מהרגע הראשון, רואים משתלה רצינית ומקצועית.
השתילים בריאים ומטופלים, וכיף להסתובב שם.
עם אב (דן) ובן (איל) כאלה, בודאי שורה על המקום רוח הקודש. "
כל זר
הרצל 91, רמלה 08-9250677
" "
נמצאו 69 תוצאות. מציג עסקים 1 עד 15
דירוג קהילת אתר תגובות
ממוצע המלצות על
חנות פרחים באזור השפלה
4 מתוך 5
הדירוג מבוסס על
29 תגובות
דירוג קהילת אתר תגובות הוא ציון משוקלל שמבוסס על תגובות מאומתות של גולשי האתר על העסקים הרשומים באתר. קראו את התגובות המלאות בכרטיסי העסק.