קייטרינג לאירועים קטנים
טווח מחירים קייטרינג לאירועים קטנים
₪100 - ₪400
אומרים שלא הכמות קובעת אלא האיכות (וצודקים).  אם אתם מתכננים אירוע קטן עם כמות מצומצמת של אורחים, קחו בחשבון שבחירת קייטרינג לאירועים קטנים, תשפיע במידה רבה על הצלחת האירוע. אז רגע לפני שאתם בוחרים קייטרינג חשוב שתדעו מהם המחירים ומה הגורמים המשפיעים עליהם. 

כשאנחנו ניגשים לארגן אירוע קטן, בבית, משרד, אולם או במרחב הציבורי הפתוח (פארק ציבורי, חוף ים, שמורת טבע או כל מקום אחר), עדיף לנו להשקיע בהזמנת קייטרינג לאירועים קטנים מאשר להכין ולבשל בעצמנו את המנות לאורחים. זה יחסוך לנו זמן ויאפשר לנו לספק להם ארוחה טעימה יותר. בשביל זה, אנחנו צריכים לדעת כמה עולה קייטרינג לאירועים קטנים. 

מחירון קייטרינג לאירועים קטנים – המחיר איננו כולל מע"מ

(השירות מיועד לאירועים עד 100 אנשים)

רגע לפני שאתם מזמינים קייטרינג לאירוע קטן, זה הזמן להבין את סדרי גודל העלויות וכמובן, מהם סדרי גודל וסוגי המאכלים שתקבלו בתמורה לאותם מחירים: 

קייטרינג בשרי – על פי אירועים 

(שירות בסיסי יכלול, מנות פתיחה, 4-6 סלטים, שני מנות עיקריות לבחירה, 3-4 תוספות לבחירה)

מחיר מנה בסיסית בחתונה – 50-150 שקל לאדם

מחיר מנה גורמה בחתונה  – 200-450 שקל לאדם

מחיר מנה בסיסית בבר/בת מצווה – 150-200 שקל לאדם

מחיר מנה בסיסית לאירועים (ימי הולדת, חינה, ברית/ה, שבת חתן, אזכרות ועוד) – 100-150 שקל לאדם. 

מחיר מנה לאירוע עסקי – 180-250 שקל לאדם

מחיר מנה לאירוע עסקי -  פינגר פוד -150-250 שקל לאדם

מחיר קייטרינג לאירוע בשטח – 120-150 שקל לאדם. 

שירותי אוכל מוכן לאירועים קטנים – 45 שקל לאדם.

מנות דגים  - 100-150 שקל לאדם. 

סלטים – 20-50 שקל למנה. 

קייטרינג חלבי/צמחוני – על פי אירועים

(שירות בסיסי יכלול, מנות פתיחה, 4-6 סלטים, שני מנות עיקריות לבחירה, 3-4 תוספות לבחירה)

מחיר מנה בסיסית בחתונה – 160-200 שקל לאדם.

מחיר מנה גורמה בחתונה  – 250-400 שקל לאדם. 

מחיר מנה בסיסי בבר/בת מצווה – 180-250 שקל לאדם.

מחיר קייטרינג לאירועים (ימי הולדת,חינה, ברית/ה, שבת חתן, אזכרות ועוד): 160-200 שקל לאדם. 

מחיר מנה לאירוע עסקי – 180-250 שקל לאדם

מחיר מנה לאירוע עסקי - פינגר פוד -150-250 שקל לאדם

מחיר קייטרינג לאירוע בשטח (עד 30 אנשים) – 120-150 שקל לאדם. 

מנות דגים  - 100-150 שקל לאדם. 

סלטים – 20-50 שקל למנה. 

קייטרינג טבעוני – על פי אירועים

(שירות בסיסי יכלול, מנות פתיחה, 4-6 סלטים, שני מנות עיקריות לבחירה, 3-4 תוספות לבחירה)

מחיר מנה בסיסית בחתונה – 150-200 שקל לאדם.

מחיר מנה גורמה בחתונה  – 300-400 שקל לאדם. 

מחיר מנה בסיסי בבר/בת מצווה – 150-250 שקל לאדם.

מחיר קייטרינג לאירועים (ימי הולדת,חינה, ברית/ה, שבת חתן, אזכרות ועוד): 160-200 שקל לאדם. 

מחיר מנה לאירוע עסקי – 200-250 שקל לאדם

מחיר קייטרינג לאירוע בשטח (עד 30 אנשים) – 160-200 שקל לאדם. 

סלטים – 20-50 שקל למנה. 

מחיר מגשי אירוח לאירועים קטנים

(עד 50 אנשים)

בשרי- 120-250 שקל

סושי – 300-700 שקל

כריכים – 150-200 שקל

מאפים מתוקים  - 100-300 שקל

גבינות – 130-200 שקל. 

קישים – 120-180 שקל. 

מתאבנים – 120-150 שקל. 

טבעוני – 180-200 שקל (תלוי איזה)

דוכנים לאירועים קטנים 

(אירועים עד 100 אנשים)

דוכני מזון באופן כללי – 2000-4000 שקל

פיצות ולחמים – 2500-3000 שקל. 

בר יוגורט – 2500-3500 שקל. 

עגלות גלידה – 2500-3500 שקל

עגלות קפה – 2500-3500 שקל

מתוקים – 2500-4500 שקל

דוכנים טבעונים לאירועים קטנים

(אירועים עד 100 אנשים)

סושי – 4200-4500 שקל. 

איטלקי – 2700-3000 שקל. 

תחליפי בשר – 3000-3500 שקל.

טורטיות – 3200-3500 שקל.

לחמים – 3000-3500 שקל.

מרקים – 2600-3000 שקל.

קינוחים – 2200-2500 שקל.

שתייה באירועים קטנים

שתייה קלה – 12-14 שקל לאדם. 

שתייה חמה – 10-15 שקל לאדם. 

ציוד לאירועים קטנים

חברות קייטרינג לאירועים קטנים מציעות גם ציוד לאירוע. ניתן לשכור אותו אם עורכים אירוע בבית, בעסק או במקום פתוח. 

עלות הציוד – שולחנות, כיסאות, מפות, כלי אוכל– 40-60 ש לאדם

הגשה באירועים קטנים 

הכוונה למלצרים, מגישים במזנון או בדוכני מזון

עלות מלצר באירוע קטן – 250-300 שקל. 

איך נקבע מחירון לאירועים קטנים? 

ישנם מספר פרמטרים שיכולים להשפיע על מחיר קייטרינג לאירועים קטנים:

תפריט – באופן טבעי הדבר העיקרי שמשפיע על מחיר קייטרינג לאירועים קטנים הוא התפריט אותו מבקשים לספק ללקוח. כאן אפשר למצוא מספר דברים שישפיעו:

  • איכות – אם מדובר בקייטרינג בסיסי, גורמה, שף וכדומה. 
  • סוג האוכל – סוג המנות ישפיעו על התמחור שלהן. 
  • כמות – גם אם מדובר באירוע קטן, ככל שמזמינים יותר, המחיר פר מנה יהיה נמוך יותר. 
  • חומרי גלם – סוג ואיכות חומרי הגלם בהם תתבקש חברת הקייטרינג להשתמש, ישפיעו על המחיר. 

שתייה – מלבד תפריט אוכל, אזי שגם תפריט השתייה יכול להשפיע על התמחור. למשל, אם מזמינים משקאות קלים או גם משקאות עם אלכוהול, דוכני קפה ועוד. גם כאן, לאיכות, כמות וסוג תהיה השפעה על המחיר. לרוב חברות לאירועים קטנים יעדיפו להתעסק רק עם שתייה קלה וחמה. 

ציוד  - לציוד בו תשתמש החברה בשביל לספק את השירות, תהיה השפעה על המחיר. דוגמאות:

  • אם החברה מתבקשת להכין "על האש" בצורה מסוימת, אזי שהיא תידרש לציוד מסוים וזה יכול להשפיע על העלויות. 
  • אם מארגני האירוע מבקשים מהחברה לספק לחמים ומאפים בטאבון,אזי שתהיה לכך השפעה נוספת על העלויות. 
  • ציוד אחסון, בפרט אם מדובר באירועים קטנים שנערכים בבית או בעסק. 
  • הקמת ציוד דוכנים או ציוד אחר רלוונטי להגשת האוכל. 
  • ציוד להכנת משקאות ובפרט מכונות קפה. 
  • אם יש צורך להשתמש באמצעים וכלים מיוחדים בשביל לנייד את האוכל או את הציוד הנועד להכנתו. 

מיקום – חברות קייטרינג יכולות לדרוש סכומים שונים לתפריט בגלל מיקום האירוע. למשל, אם הוא נערך בשטח או במקומות מיוחדים המחייבים אותם לפעול בצורה מיוחדת. 

הגשה – קיים הבדל בתמחור של שירותי קייטרינג לאירועים קטנים, בין אירוע שכולל הגשה לשולחן בעזרת מלצרים לבין שירות מזנון (בופה). כמו כן, קיים הבדל בתמחור בין שירות לאירוע שהחברה נוטלת בו חלק פעיל לבין שירות באירוע שהחברה רק מספקת את המזון (למשל, שבת חתן). 

באופן כללי, נקודות שחשוב לדעת על תמחור של מנות באירועים ובפרט באירועים קטנים:

  1. מנות באירוע קטנה יעלו יותר מאשר מנות באירוע גדול, מאחר והחברה מרוויחה באירועים כאלה פחות כסף. 
  2. אם מדובר על תפריט "מיוחד", למשל חלבי, צמחוני, טבעוני או תפריט של מטבח ספציפי, אזי שהתמחור יהיה גבוה יותר. בפרט אם הלקוח מבקש דברים בהזמנה אישית. 
  3. ככל שהכשרות ברמה גבוהה יותר, המחיר יהיה גבוה יותר. 

הבדלים בין סגנונות הגשה

כל חברת קייטרינג מציעה שירותי הגשה שונים. אלו האופציות שקיימות במקרים של אירועים קטנים:

  • מלצרים – הכמות נקבעה על פי מספר המוזמנים, ביחס של מלצר לשולחן. 
  • בופה – מזנון המכיל צוות שאחראי על הגשה, מילוי, סדר וניקיון. הכמות תלויה בגודל המזנון. 
  • באופן עצמאי – החברה מספקת רק את האוכל ללא שירות הגשה. 

כיצד נראית הצעת מחיר לקייטרינג באירוע קטן

ההצעה תכלול מספר פרטים, על בסיסם יקבע סכום ההצעה הסופית. 

  • כמות סועדים – מספר ספציפי או משוער.
  • ציוד – מה נדרש מהחברה לספק. 
  • תפריט – אילו מנות ועלות מנה פר אורח. 
  • דוכנים – שתייה, אוכל. 
  • צורת הגשה – מלצרים או בופה. 

ההצעה תכלול את המחיר הכללי, פלוס פירוט של כל סעיף ומחיר מנה לאורח. 

איך בונים תפריט לאירוע קטן

כאשר מתכננים אירוע קטן, צריך להחליט איזה תפריט רוצים להגיש לאורחים במהלך האירוע. הנה מספר נקודות שיכולות לעזור בתהליך:

מתי נערך האירוע – הכוונה היא לשעת האירוע. יש הבדל בין תפריט בוקר, צהריים וערב. צריך לעשות את ההתאמות הנדרשות. מעבר לכך, יהיו הבדלים בין אירועים שייערכו בקיץ לבין אירועים שייערכו בחורף (למשל, האם להגיש להם מרק (בחורף), האם להגיש להם גלידה או ארטיקים (קיץ) ועוד). 

מיקום האירוע – יש הבדל בין תפריט לאירוע שנערך בשטח ודורש תנאים מסוימים לבין תפריט לאירוע שנערך באולם שכור. כמו כן, יש הבדל בין תפריט שנערך בבית עם התנאים הקיימים בו לבין תפריט שנערך בבית העסק. לכן המיקום יכול להשפיע אף הוא על התפריט. 

סיבת האירוע – יש הבדל בין תפריט המיועד לאירוע פרטי, חתונה או יום הולדת, לבין אירוע עסקי מבחינת אופי התפריט והמנות שמבקשים להגיש לאורחים.

אופי האורחים – ההבדלים כאן יבואו לידי ביטוי מסיבות שונות. למשל, אם מדובר בקהל צעיר (בר ובת מצווה) לקהל מבוגר (חתונה או אירוע עסקי), בין אם אירוע לקהל דתי או שומר מסורת לבין קהל כללי, בין אורחים שאנחנו מכירים לבין אורחים רנדומאליים (אירוע ללקוחות או ספקים בעסק).

לוח זמנים של האירוע – צריך לבחון איך האירוע בנוי בשביל להתאים לו תפריט רלוונטי. 

קונספט האירוע – אם האירוע מבוסס על קונספט מסוים, ייתכן ויהיה צורך להתאים עבורו תפריט ספציפי. לדוגמא, אם עורכים אירוע בסגנון יפאני, אז סביר להניח שנחפש חברה שתוכל לספק תפריט עם מנות מהמטבח היפני. 

תקציב – באופן טבעי, התקציב שלנו יכתיב את סוג התפריט, המנות שיכללו בו והחברה שתספק אותו. 

בסופו של דבר, צריך לבנות תפריט שיתאים לאופי האירוע על כל הרבדים שלו ולקהל האורחים המוזמן אליו. 

דברים שרצוי לקחת בחשבון כשבוחרים תפריט לאירוע קטן

  • כשרות – מרבית האנשים שומרים על כשרות, גם אם מדובר ברמה בסיסית. לכן חשוב להקפיד על כך. צריך לקחת בחשבון, שהרבה מאוד מקומות מחזיקים תעודת כשרות ויש לעמוד בתנאים שלה. 
  • מכנה רחב – אם מחפשים להזמין אוכל "מיוחד", רצוי לזכור שהמטרה היא שכל או מרבית האורחים ייהנו מהתפריט. לכן מוטב לחפש תפריט עם מכנה משותף רחב ולא דברים מיוחדים שרק מעטים מכירים וייהנו ממנו. 
  • גיוון ושילוב – התפריט צריך להיות מגוון ולשלב בתוכו אלמנטים שונים, כך האורחים לא יצטרכו להסתפק בתפריט אחיד ויוכלו ליהנות ממנות שונות ומגוונות, בכל אחד מהמרכיבים בארוחה. 

כיצד בוחרים חברת קייטרינג לאירועים קטנים

ישנם מספר פרמטרים לבחירת חברת קייטרינג לאירועים קטנים:

  • סגנון – יש לבחון מה הסגנון של החברה, במה היא מתמחה. האם מדובר בתפריט כללי או תפריט ספציפי, בשרי/חלבי/טבעוני או על פי מטבח מסוים. 
  • מוניטין ואיכות – על פי המלצות ועל פי טעימות, אפשר לדעת האם לחברה יש מוניטין טוב ותפריט איכותי. 
  • זמינות – האם החברה יכולה לספק את השירות הרלוונטי כפי שמצפים ממנה, במועד ובזמן. 
  • שירותים – אילו שירותים היא מספקת ללקוח מעבר לתפריט. 
  • הגשה – באיזה סגנון הגשה החברה עובדת והאם הוא מתאים לאירוע. 
  • עלויות – כמה החברה גובה עבור השירות והתפריט שלה. 
  • ערך נוסף – מה הערך הנוסף שהיא מספקת ללקוח ויעזור לו להפוך את האירוע למיוחד ויוצא דופן. 

סיכום מחירון 

אז אחרי שקיבלתם את כל הפרטים על האפשרויות והסוגים של קייטרינג לאירועים קטנים. תוכלו להשתמש בסיכום שהכנו על מנת להכין תקציב מסודר למטרה: 

קייטרינג בשרי – על פי אירועים 

מחיר מנה בסיסית בחתונה – 50-150 שקל לאדם

מחיר מנה גורמה בחתונה  – 200-450 שקל לאדם

מחיר מנה בסיסית בבר/בת מצווה – 150-200 שקל לאדם

מחיר מנה בסיסית לאירועים (ימי הולדת, חינה, ברית/ה, שבת חתן, אזכרות ועוד) – 100-150 שקל לאדם. 

מחיר מנה לאירוע עסקי – 180-250 שקל לאדם

מחיר מנה לאירוע עסקי -  פינגר פוד -150-250 שקל לאדם

מחיר קייטרינג לאירוע בשטח – 120-150 שקל לאדם. 

שירותי אוכל מוכן לאירועים קטנים – 45 שקל לאדם.

מנות דגים  - 100-150 שקל לאדם. 

סלטים – 20-50 שקל למנה. 

קייטרינג חלבי/צמחוני – על פי אירועים

מחיר מנה בסיסית בחתונה – 160-200 שקל לאדם.

מחיר מנה גורמה בחתונה  – 250-400 שקל לאדם. 

מחיר מנה בסיסי בבר/בת מצווה – 180-250 שקל לאדם.

מחיר קייטרינג לאירועים (ימי הולדת,חינה, ברית/ה, שבת חתן, אזכרות ועוד): 160-200 שקל לאדם. 

מחיר מנה לאירוע עסקי – 180-250 שקל לאדם

מחיר מנה לאירוע עסקי - פינגר פוד -150-250 שקל לאדם

מחיר קייטרינג לאירוע בשטח (עד 30 אנשים) – 120-150 שקל לאדם. 

מנות דגים  - 100-150 שקל לאדם. 

סלטים – 20-50 שקל למנה. 

קייטרינג טבעוני – על פי אירועים

מחיר מנה בסיסית בחתונה – 150-200 שקל לאדם.

מחיר מנה גורמה בחתונה  – 300-400 שקל לאדם. 

מחיר מנה בסיסי בבר/בת מצווה – 150-250 שקל לאדם.

מחיר קייטרינג לאירועים (ימי הולדת,חינה, ברית/ה, שבת חתן, אזכרות ועוד): 160-200 שקל לאדם. 

מחיר מנה לאירוע עסקי – 200-250 שקל לאדם

מחיר קייטרינג לאירוע בשטח (עד 30 אנשים) – 160-200 שקל לאדם. 

סלטים – 20-50 שקל למנה. 

מחיר מגשי אירוח לאירועים קטנים:

בשרי- 120-250 שקל

סושי – 300-700 שקל

כריכים – 150-200 שקל

מאפים מתוקים  - 100-300 שקל

גבינות – 130-200 שקל. 

קישים – 120-180 שקל. 

מתאבנים – 120-150 שקל. 

טבעוני – 180-200 שקל (תלוי איזה)

דוכנים לאירועים קטנים 

דוכני מזון באופן כללי – 2000-4000 שקל

פיצות ולחמים – 2500-3000 שקל. 

בר יוגורט – 2500-3500 שקל. 

עגלות גלידה – 2500-3500 שקל

עגלות קפה – 2500-3500 שקל

מתוקים – 2500-4500 שקל

דוכנים טבעונים לאירועים קטנים:

סושי – 4200-4500 שקל. 

איטלקי – 2700-3000 שקל. 

תחליפי בשר – 3000-3500 שקל.

טורטיות – 3200-3500 שקל.

לחמים – 3000-3500 שקל.

מרקים – 2600-3000 שקל.

קינוחים – 2200-2500 שקל.

שתייה באירועים קטנים

שתייה קלה – 12-14 שקל לאדם. 

שתייה חמה – 10-15 שקל לאדם. 

ציוד לאירועים קטנים – שולחנות, כיסאות, מפות, כלי אוכל– 40-60 ש לאדם

עלות מלצר באירוע קטן – 250-300 שקל. 

לסיכום, ברגע שאתם בקיאים במחירים ובגורמים המשפיעים על מחירי קייטרינג לאירועים קטנים. כל שנשאר לכם לעשות זה לבחור את הקייטרינג המתאים – וכמובן, לדאוג שיהיה טעים!
חברות קייטרינג מובילות
ביטול
שיחזור סיסמה
הזינו את כתובת האימייל המשוייכת לחשבונכם
Category Lead
שלחנו לך אימייל
ברגעים אלו נשלח לכתובת האימיל יש לפתוח את האימייל ולעקוב אחרי ההנחיות
בחר את האופן בו תרצה להתחבר
שלחנו לך עכשיו מסרון עם קוד האימות שלך לא קיבלת? לחץ כאן לשליחה חוזרת

בחזרה להתחברות
צרו חשבון בקלות ובמהירות עם

או

שכחתי סיסמה
*יצירת חשבון מהווה אישור תנאי השימוש ו מדיניות הפרטיות וכן קבלת דיוור אלקטרוני בנוגע לעדכונים ממערכת טופר
הודעת מערכת
כאן תרשם תוכן הודעת המערכת
צור קשר עם המערכת
הודעת מערכת
כאן תרשם תוכן הודעת המערכת
צור קשר עם המערכת